Γρήγορη παράδοση
Υψηλή ποιότητα
Σχόλια
0.0
Ευέλικτη πληρωμή
Βρείτε μας σε
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE
Τεχνικές προδιαγραφές

Έκταση κτιρίου

11.24 m2

Ζωτικός Χώρος

9.80 m2

Αριθμός ζώνης.

1

Ύψος τοίχου

2490 mm

Πάχος τοίχου

34 mm

Ποιότητα/Κλάση πόρτας/παραθύρων

Silver line

Τύπος στέγης

Διπλής όψης

Παράθυρο

1 x 700 mm x 1030 mm

Πόρτες

1 x 1400 mm x 1975 mm

Sunflower

1 ζώνες

10 m2

34 mm

3 499 € με ΦΠΑ

Πρόσθετα στοιχεία

Παρακαλώ επιλέξτε

Μπορούν να θερμανθούν τοίχοι με πάχος όχι μικρότερο από 44 mm, αλλάξτε τη ρύθμιση του τοίχου.

Οι πόρτες Silver line περιλαμβάνονται στη βασική τιμή του προϊόντος.

Τα παράθυρα Silver line περιλαμβάνονται στη βασική τιμή του προϊόντος.

Οι κατασκευαστικές εργασίες περιλαμβάνουν μόνο τη συναρμολόγηση του ξύλινου τμήματος.

Ανάλογα με τις επιλεγμένες πρόσθετες επιλογές, θα μονώσουμε τους τοίχους, το δάπεδο, την οροφή, θα τοποθετήσουμε την κάλυψη της στέγης και θα εγκαταστήσουμε το σύστημα απορροής της βροχής.

Διευθυντής πωλήσεων
Konstantinos Petsinis
+30 21 1198 4446 konstantinos@maestrocasas.gr
Περιγραφή

Το SUNFLOWER είναι ένα ξύλινο σπίτι κήπου με δίρριχτη στέγη. Είναι ένα όμορφο μοντέλο με παραδοσιακή εμφάνιση που μπορεί να διακοσμήσει την αυλή ή τον κήπο σας. Το σπίτι είναι αρκετά φωτεινό, αλλά συνιστούμε μια γυάλινη πόρτα για να αφήσετε ακόμα περισσότερο ήλιο να μπει. Οι τοίχοι 34 mm είναι κατάλληλοι για καλοκαιρινή διαβίωση και περιλαμβάνονται στην τιμή του σπιτιού κήπου. Αυτό το προκατασκευασμένο σπίτι κήπου είναι συμπαγές με ζωτικό χώρο λίγο πάνω από 9 m². Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά είναι αρκετά μεγάλο για ξεκούραση ή εργασία. Το σπίτι κήπου διαθέτει έναν κοινό χώρο πολλαπλών χρήσεων. Το σπίτι κήπου μπορεί να μετατραπεί σε χώρο καθιστικού τοποθετώντας έναν άνετο καναπέ ή πολυθρόνες και ένα τραπέζι. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα γραφείο, μπορεί να φιλοξενήσει και τα δύο έπιπλα που χρειάζεστε, όπως ένα γραφείο, μια καρέκλα, ένα ράφι και άλλα αξεσουάρ.
 

Περιλαμβάνεται στη βασική τιμή
Τοίχοι, κατασκευές οροφής, δοκάρια και δάπεδα

Ξύλινα πατώματα

Τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό ξύλο και οι σανίδες είναι συνδεδεμένες με γλώσσα και αυλάκι, ώστε να εξασφαλίζεται ισχυρότερος δεσμός μεταξύ των σανίδων. Το πάχος του δαπέδου είναι 19 mm. Η ειδική τεχνολογία σύνδεσης των σανίδων βοηθά στη μείωση του θορύβου και των τριγμών και δημιουργεί μια πιο ομαλή επιφάνεια δαπέδου. Επιπλέον, οι σανίδες δαπέδου είναι πλάνιστες, γεγονός που προσδίδει στο δάπεδο μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ εσωτερικού χώρου.

Τοίχοι, δομές οροφής, δοκάρια

Οι τοίχοι και τα δάπεδα του επιλεγμένου πάχους (βλ. προδιαγραφές του έργου) κατασκευάζονται από ξύλο υψηλής ποιότητας. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τοίχο με πλάτος διατομής 90 mm ή περισσότερο, προσφέρουμε συνήθως ξυλόφυλλο, το οποίο είναι υψηλότερης ποιότητας. Εάν ο πελάτης το επιθυμεί, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε μασίφ ξύλο, το οποίο είναι φθηνότερο από την ξυλόπλακα. Χρησιμοποιούνται στάνταρ σανίδες οροφής με πάχος 17 mm. Εάν απαιτείται, διατίθενται παχύτερες σανίδες οροφής (19 mm ή 28 mm). Το μέγεθος των δοκών στα έργα κατοικιών εξαρτάται από το έργο που επιλέγεται, με τις δοκούς 44×140 mm να είναι οι πιο συνηθισμένες.

Προβολή PDF
Δωρεάν παράδοση

Η παράδοση περιλαμβάνεται στην τιμή του προϊόντος, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον.

Ξύλινα παράθυρα

Κατασκευάζουμε όλα τα ξύλινα κουφώματα που περιλαμβάνονται στη συνολική τιμή του έργου που έχετε επιλέξει. Η τυπική τιμή μας περιλαμβάνει παράθυρα Silver Line με λειτουργία ανοίγματος προς τα έξω. Τα παράθυρά μας είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας αντοχή και ανθεκτικότητα. Διαθέτουν διπλή υάλωση με αέριο αργό, η οποία βελτιώνει τη θερμική τους απόδοση και μειώνει τη μετάδοση θορύβου. Οι υαλοπίνακες έχουν πάχος 14 mm (4+6+4), καθιστώντας τους βέλτιστους για υψηλής ποιότητας και ασφαλή χρήση. Αυτά τα ξύλινα παράθυρα είναι η τέλεια επιλογή για τη δημιουργία ενός άνετου, ζεστού και ασφαλούς οικιακού περιβάλλοντος.

Προβολή PDF
Ξύλινες πόρτες

Χρησιμοποιούμε μόνο ξύλο υψηλής ποιότητας στην παραγωγική μας διαδικασία και το επεξεργαζόμαστε με προσοχή για να σας προσφέρουμε ισχυρές και ανθεκτικές πόρτες. Η τυπική τιμή μας περιλαμβάνει πόρτες Silver Line, κατάλληλες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική εγκατάσταση. Οι πόρτες μας ασφαλίζονται με ειδική κλειδαριά που σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας. Προσφέρουμε μια επιλογή από δύο παραλλαγές πόρτας: πλήρες ξύλο ή συνδυασμό ξύλου και διπλών υαλοπινάκων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες, το γούστο και τη λειτουργία της πόρτας.

Πιστεύουμε ότι οι ξύλινες πόρτες μας δεν είναι μόνο μια πρακτική και αξιόπιστη λύση, αλλά και ένα εξαιρετικό στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης που θα κάνει το σπίτι σας να αισθάνεται άνετο και ζεστό. Όλες οι πόρτες που περιλαμβάνονται στο έργο περιλαμβάνονται στην τιμή του έργου που επιλέγετε, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πρόσθετο κόστος για πόρτες.

Προβολή PDF
Σχέδια και τροποποιήσεις σπιτιών

Το τυπικό πακέτο περιλαμβάνει τεχνικά σχέδια, τέσσερις όψεις προσόψεων, κατόψεις και οδηγίες συναρμολόγησης. Μικρές τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν δωρεάν με τη βοήθεια ενός διαχειριστή κατά την παραγγελία. Οι μικρές τροποποιήσεις αναφέρονται σε αλλαγές που δεν επηρεάζουν τη δομή του κτιρίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε να μετακινήσετε παράθυρα ή να κάνετε μικρές αλλαγές σε εσωτερικούς τοίχους ή πόρτες όπου η δομή δεν θα επηρεαστεί και δεν θα γίνουν αλλαγές στις κλειδαριές.

Σανίδες βεράντας

Χρησιμοποιούμε εμποτισμένες σανίδες βεράντας πάχους 25 mm για τις βεράντες μας. Αυτές οι σανίδες βεράντας είναι ανθεκτικές και απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Επιπλέον, οι σανίδες βεράντας είναι σχεδιασμένες, γεγονός που δίνει στη βεράντα μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

Είναι εγκατεστημένα με λοξότμηση, οι οποίες είναι ειδικά διαμορφωμένες σχάρες τοποθετημένες μεταξύ των σανίδων της βεράντας για να παρέχουν καλύτερο αερισμό και να επιτρέπουν στο νερό να αποστραγγίζεται ελεύθερα από το δάπεδο της βεράντας. Βοηθούν επίσης στην πρόληψη της συσσώρευσης νερού και του σχηματισμού μούχλας στην επιφάνεια της βεράντας.

Πρόσθετα στοιχεία
Πάχος τοιχώματος

Χρησιμοποιούμε τέσσερα πάχη τοιχώματος για τα τυποποιημένα ξύλινα σπίτια μας: 34 mm, 44 mm, 68 mm και 90 mm. Το τυπικό πάχος τοιχώματος προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του έργου. Το λεπτότερο, 34 mm, είναι καταλληλότερο για εξοχικές κατοικίες, θερινά σπίτια και μεγαλύτερα σπίτια που δεν προορίζονται να κατοικούνται όλο το χρόνο. Για να διασφαλιστεί η δομική ποιότητα του σπιτιού, το πάχος τοίχου 34 mm δεν μονώνεται. Μόνο τα σπίτια με ελάχιστο πάχος τοίχου 44 mm μπορούν να μονωθούν. Εάν σκέφτεστε να κατασκευάσετε διώροφη κατοικία ή κατοικία με πιο σύνθετη κατασκευή, σας συνιστούμε να επιλέξετε τοίχους με πάχος 68 mm ή περισσότερο. Εάν απαιτείται, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε παχύτερους τύπους τοίχων, όπως 120 mm κ.λπ., κατόπιν ατομικής συνεννόησης με τον υπεύθυνο πωλήσεων.

Για κατοικίες, χρησιμοποιείται μια κατασκευή τοίχων 480 mm, η οποία εξασφαλίζει πλήρως τη θερμική αντίσταση που απαιτείται για μια κατοικία κατηγορίας A++. Η τοιχοποιία αποτελείται από ένα δομικό πάνελ (320 mm), μεμβράνη διάχυσης, κάθετα και οριζόντια σημεία εξαερισμού, γυψοσανίδες στο εσωτερικό και επιλεγμένο φινίρισμα στο εξωτερικό της κατοικίας.

Μόνωση

Μόνωση οροφής

Οι πλάκες οροφής πάχους 17 mm είναι στάνταρ σε όλα τα μη μονωμένα σχέδια κτιρίων και 19 mm σε όλα τα μονωμένα σχέδια κτιρίων. Εάν απαιτείται, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν σανίδες οροφής 28 mm με επιπλέον κόστος.

Για τα ξύλινα σπίτια, χρησιμοποιούμε στάνταρ ένα στρώμα πετροβάμβακα πάχους 150 mm, αλλά μπορούμε να μονώσουμε την οροφή με πετροβάμβακα πάχους έως και 400 mm κατόπιν αιτήματος. 
Για τη μόνωση της στέγης χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα υλικά: σανίδες στέγης, μεμβράνη φράγματος υδρατμών, μονωτικά δοκάρια, πετροβάμβακας, μεμβράνη διάχυσης, σημεία εξαερισμού (για τη δημιουργία διάκενου αέρα) και παραπετάσματα.

Ο πίνακας τιμών δείχνει τη βασική επιλογή μόνωσης. Εάν επιθυμείτε μόνωση για μια κατοικία που μπορεί να κατοικηθεί όλο το χρόνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο μας ξεχωριστά. 

 

Μόνωση τοίχων

Λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα για να διασφαλίσουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων μας. Ένα παράδειγμα είναι ότι προσθέτουμε στάνταρ πρόσθετα στηρίγματα ανοιγμάτων για την ενίσχυση των τοίχων και την αποφυγή της πτώσης τους (ακόμη και για τον τοίχο 34).

Προσφέρουμε στάνταρ ένα στρώμα μόνωσης από πετροβάμβακα πάχους 100 mm στους τοίχους των προϊόντων μας, ενώ ένα στρώμα μόνωσης από πετροβάμβακα πάχους 200 mm είναι διαθέσιμο ως μέγιστο κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Όταν πρόκειται για τη μόνωση των τοίχων ενός ξύλινου σπιτιού, αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι οι δυνατότητες μόνωσης εξαρτώνται από το πάχος των τοίχων του σπιτιού. Για παράδειγμα, τα σπίτια με τοίχους μόλις 34 mm είναι σχεδιασμένα για χρήση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα κτίρια με τέτοιους τοίχους δεν είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τα πρόσθετα φορτία που επιβάλλονται από τις θερμομονωτικές κατασκευές και, επομένως, δεν συνιστάται η μόνωση τέτοιων ξύλινων σπιτιών. Αντίθετα, εάν επιλέξετε ένα σπίτι με πάχος τοίχων 44 mm ή περισσότερο, μπορείτε να προγραμματίσετε τη μόνωση των τοίχων. Η μόνη εξαίρεση αφορά την οροφή και τα δάπεδα ενός ξύλινου σπιτιού πάχους 34 mm, τα οποία μπορούν να μονωθούν. 

Στα στάδια της μόνωσης των τοίχων χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα υλικά: μονωτικές μπάλες, τοιχοποιίες, μεμβράνη φράγματος υδρατμών, πετροβάμβακας, μεμβράνη διάχυσης, διάκενο αέρα, σημεία εξαερισμού, επένδυση. Ο πίνακας τιμών δείχνει τη βασική επιλογή μόνωσης. Για μόνωση για κατοικία που μπορεί να κατοικηθεί όλο το χρόνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πωλητή μας ξεχωριστά. Για τις ακριβείς παραμέτρους μόνωσης για μια κατοικήσιμη κατοικία όλο το χρόνο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό δήμο σας.

 

Μόνωση δαπέδων

Τα δάπεδα των ξύλινων σπιτιών μας είναι σχεδιασμένα για πασσαλοθεμελιώσεις- αν αποφασίσετε να αλλάξετε τον τύπο θεμελίωσης, η κατασκευή του δαπέδου μπορεί να αλλάξει και η τιμή του δαπέδου μπορεί επίσης να αλλάξει ελαφρώς. Ως στάνταρ, όλα τα σχέδια κτιρίων περιλαμβάνουν σανίδες δαπέδου 19 mm, ενώ αν απαιτείται, διατίθενται με επιπλέον κόστος και σανίδες δαπέδου 28 mm. Ως στάνταρντ, προσφέρουμε ένα μονωτικό στρώμα πάχους 125 mm από πετροβάμβακα για τα προϊόντα μας, ενώ κατόπιν αιτήματος, η μέγιστη μόνωση από πετροβάμβακα μπορεί να φτάσει τα 300 mm.

Στα στάδια μόνωσης δαπέδων χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα υλικά: θεμέλια, ρουμπεροειδές, θεμέλιο balkis (εμποτισμένο), ανθεκτική στην υγρασία μοριοσανίδα στήριξης balkis, ανθεκτική στην υγρασία μοριοσανίδα, μεμβράνη διάχυσης, balkis (υστέρηση), πετροβάμβακας, φράγμα υδρατμών, υστέρηση δαπέδου, σανίδες δαπέδου, νάρθηκες. Ο πίνακας τιμών δείχνει τη βασική επιλογή μόνωσης. Για μόνωση για κατοικία που μπορεί να κατοικηθεί όλο το χρόνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πωλητή μας ξεχωριστά. Για τις ακριβείς παραμέτρους μόνωσης για μια κατοικήσιμη κατοικία όλο το χρόνο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό δήμο σας.

Κάλυψη στέγης

Προσφέρουμε μόνο τις πιο καινοτόμες και περιζήτητες λύσεις, προκειμένου να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές κάλυψης στέγης που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι: ασφαλτική συγκολλητική στέγη, ασφαλτικά κεραμίδια, χαλύβδινη στέγη, κεραμίδια από ινοτσιμέντο.

Το κόστος της στέγης εξαρτάται από το υλικό στέγης που θα επιλέξετε. Για κάθε προϊόν, ανάλογα με την κλίση της στέγης, διατίθενται διαφορετικές πιθανές καλύψεις στέγης χωρίς να αλλάζει η δομή της στέγης. Για τα σπίτια με τις χαμηλότερες, επίπεδες ή σχεδόν επίπεδες στέγες, η ασφαλτική συγκολλητική στέγη είναι το πρότυπο. Για σπίτια με κλίση στέγης έως 10°, η συγκολλητική ή ασφαλτική κεραμοσκεπή είναι στάνταρ. Αντίθετα, για κλίση στέγης άνω των 10°, μπορεί να τοποθετηθεί είτε ασφαλτική κεραμοσκεπή, είτε χαλύβδινη στέγη είτε στέγη από ινοτσιμέντο. 
Εάν απαιτείται, διατίθεται επίσης μη τυποποιημένη στέγη, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό απαιτεί αλλαγή του σχεδιασμού της κατασκευής της στέγης, η οποία επηρεάζει το τελικό κόστος του προϊόντος. Όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν από τον υπεύθυνο πωλήσεων και την επαγγελματική ομάδα μηχανικών μας, εάν το επιθυμείτε.
 

Εξαρτάται από την κάλυψη στέγης που θα επιλέξετε. Για να συζητήσετε το υλικό κάλυψης στέγης που προτιμάτε και να λάβετε μια λεπτομερή πρόταση έργου, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο έργου μας.

Σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων

Οι υδρορροές είναι το πιο σημαντικό στοιχείο ενός ξύλινου σπιτιού. Χρησιμοποιούνται για την αποστράγγιση των υδάτων, την προστασία του σπιτιού, την αισθητική και την ενεργειακή απόδοση. Προσφέρουμε υδρορροές από χάλυβα και PVC, οι οποίες αποτελούν σήμερα την πιο δημοφιλή επιλογή για τους πελάτες.

Πόρτες

Οι πόρτες της Silver line (οικονομική θέση) περιλαμβάνονται στον στάνταρ σχεδιασμό. Αυτές οι πόρτες είναι ιδανικές για εξοχικές κατοικίες, εξοχικά σπίτια και μεγαλύτερα σπίτια που δεν προορίζονται για κατοίκηση όλο το χρόνο. Η σειρά περιλαμβάνει τόσο μασίφ ξύλο όσο και πόρτες συνδυασμού γυαλιού και ξύλου, οι οποίες επιλέγονται ανάλογα με το σχεδιασμό του σπιτιού ως στάνταρ. Εάν θέλετε να ζείτε στο σπίτι όλο το χρόνο και να μονώνετε τους τοίχους, σας προτείνουμε τις πόρτες Superior ή Premium, οι οποίες όχι μόνο έχουν φαρδύτερα φύλλα (λόγω του ότι ο τοίχος γίνεται φαρδύτερος με τη μόνωση), αλλά και παχύτερο ξύλο για καλύτερη στεγανοποίηση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πόρτες που προσφέρουμε εδώ.

Παράθυρα

Τα παράθυρα με τριπλά τζάμια, που ανοίγουν προς τα μέσα, για την ευρωπαϊκή αγορά πληρούν όλα τα απαιτούμενα πρότυπα. Οι κατώτερες οριζόντιες επιφάνειες κάθε ξύλινου παραθύρου/πόρτας στην εξωτερική πλευρά καλύπτονται με στεγανοποιητικό υλικό αλουμινίου (weatherboards). Αυτές μπορούν να βαφτούν σε όποιο χρώμα θέλετε. Για μια λεπτομερή πρόταση έργου, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο έργου μας.

Κατασκευαστικές εργασίες

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες συναρμολόγησης ξύλινων σπιτιών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τις ακόλουθες πρόσθετες υπηρεσίες: κατασκευή σπιτιού (τοποθέτηση του ξύλινου τμήματος του σπιτιού), τοποθέτηση παραθύρων και θυρών, τοποθέτηση βεράντας, τοποθέτηση θεμελίων και άλλες εργασίες που σχετίζονται με την κατασκευή. Όλα αυτά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Κάθε έργο είναι ξεχωριστό, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο έργου μας για να λάβετε προσφορά για κατασκευαστικές εργασίες.


Είναι επίσης δυνατό να παραγγείλετε πρόσθετες εργασίες, όπως η τοποθέτηση κάλυψης οροφής της επιλογής σας, η εγκατάσταση συστήματος αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, η μόνωση της οροφής, των τοίχων ή των δαπέδων, το βάψιμο του σπιτιού, η ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση.

Πρόσθετες εργασίες

Οι εργασίες που δεν σχετίζονται με την τοποθέτηση της ξύλινης κατασκευής του σπιτιού θεωρούνται πρόσθετες εργασίες, τις οποίες μπορεί να παραγγείλει ο πελάτης, εφόσον απαιτείται. Τέτοιες εργασίες είναι η στέγαση, η εγκατάσταση συστήματος αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, η μόνωση της οροφής, των τοίχων ή των δαπέδων του σπιτιού, οι ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Παρόμοια σπίτια
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

23 m2

44 mm

5 794 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

5 m2

34 mm

2 713 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

5 m2

34 mm

2 741 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

2 ζώνες

6 m2

34 mm

3 379 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

6 m2

34 mm

2 980 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

4 m2

34 mm

2 692 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

10 m2

34 mm

3 690 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

10 m2

34 mm

3 536 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

29 m2

34 mm

7 678 €

Περισσότερες πληροφορίες
ΑΓΟΡΆΣΤΕ ONLINE

1 ζώνες

14 m2

44 mm

4 094 €

Περισσότερες πληροφορίες

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ;

Ταχύτητα

Εκτιμούμε τον χρόνο των πελατών μας, γι’ αυτόν τον λόγο παραδίδουμε τα έργα στην ώρα τους. Η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών μας δεν προσφέρει μόνο ποιοτική εργασία αλλά και ταχύτητα.

Κορυφαία ποιότητα

Η υψηλή ποιότητα και ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές για εμάς, γι’ αυτό διασφαλίζουμε την ποιότητα από την αγορά της ξυλείας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια φινιρίσματος.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το ξύλο είναι μια πρώτη ύλη φιλική προς το περιβάλλον και ένα από τα πιο βιώσιμα δομικά υλικά. Είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς που αναζητούν λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και που ζούνε με την φιλοσοφία της βιωσιμότητας.

Όλα από μια πηγή

Από την ιδέα του έργου μέχρι ένα τελειωμένο σπίτι! Δεν είμαστε μόνο πωλητές, αλλά και κατασκευαστές, έτσι μπορούμε να χτίσουμε το σπίτι σας από το Α έως το Ω εφαρμόζοντας την 15ετή εμπειρία μας στην κατασκευή κατοικιών.

Δωρεάν τροποποιήσεις έργου

Προσφέρουμε πολλά διαφορετικά τυπικά έργα, και για όσους θέλουν να τα εξατομικεύσουν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε

ΣΧΌΛΙΑ
Αφήστε την κριτική σας

Βαθμολογία

5

Δεν υπάρχουν κριτικές

maestrocasas.gr
TimberCabins

Η Timber Cabins χρησιμοποιεί τέσσερις κύριους τύπους cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε επίσης να αποδεχτείτε τη χρήση άλλων cookies. Πολιτική απορρήτου