Γρήγορη παράδοση
Υψηλή ποιότητα
Σχόλια
0
Ευέλικτη πληρωμή
Βρείτε μας σε

Σχετικά με εμάς

Περισσότερη φύση λιγότερο χάος

Περισσότερη φύση, λιγότερο χάος. Το 2008, ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας με την πεποίθηση ότι η φύση είναι το καλύτερο σπίτι μας και πρέπει να μας εμπνέει στη δημιουργία του περιβάλλοντος και των σπιτιών μας. Σήμερα, η διμελής ομάδα που ξεκίνησε το ταξίδι του Master's House έχει μεγαλώσει σημαντικά. Κατασκευάζουμε και παραδίδουμε ποιοτικά ξύλινα σπίτια όχι μόνο στη Λιθουανία, αλλά και στην Πολωνία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία.
Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, έχουμε διατηρήσει τις βασικές μας αξίες, οι οποίες μας ενθαρρύνουν να δημιουργούμε ένα σπίτι που δεν είναι αποκομμένο από τη φύση, αλλά μέρος της. Εκτιμούμε την ποιότητα του ξύλου και αναζητούμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας. Γι' αυτό, από το 2012, αρχίσαμε να εισάγουμε ξύλο από τη Σουηδία και τη Φινλανδία για να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές. Το Meistro namai είναι αρμονία από τα θεμέλια μέχρι την κορυφογραμμή!"

Στόχοι της εταιρείας:

Να επεκταθούμε σε ακόμη περισσότερες διαφορετικές χώρες για να κάνουμε τα σπίτια μας προσιτά σε κάθε πελάτη, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του.
Να βελτιώσουμε τις διαδικασίες παραγωγής μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλότερες ανάγκες των πελατών και στα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής.
Να συμβαδίζουμε με τις νέες εξελίξεις στον κατασκευαστικό τομέα και να αλλάζουμε ανάλογα τις πρώτες ύλες και τις διαδικασίες, ώστε τα σπίτια που κατασκευάζουμε να είναι υψηλής ποιότητας και να πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα βιωσιμότητας.
Να προσπαθούμε για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και υπεύθυνη επιλογή των πρώτων υλών για την παραγωγή, ώστε να σεβόμαστε το περιβάλλον και τη φύση γύρω μας.
Να χρησιμοποιούμε τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στη διαδικασία παραγωγής, προκειμένου να μειώσουμε τις εκπομπές CO2.
Να διατηρούμε την ιδέα της βιωσιμότητας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραγωγής και της κατασκευής του σπιτιού, αλλά και μετά. Να προτείνουμε στους πελάτες μας βιώσιμες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στα σπίτια που κατασκευάζουμε, ως μέρος της εταιρικής μας αποστολής.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να δώσουμε σε κάθε πελάτη την ευκαιρία να ζήσει όχι μόνο σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο και φιλικό προς τη φύση σπίτι, αλλά και σε ένα σύγχρονο σπίτι με ξεχωριστό σχεδιασμό, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προσωπικές του επιθυμίες και ανάγκες.

Το όραμά μας

Το όραμα της εταιρείας βασίζεται στενά στη φιλοσοφία του glamping και των μικροσκοπικών σπιτιών - τη δημιουργία βιώσιμων, φιλικών προς το περιβάλλον σπιτιών που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών και συμβάλλουν στο περιβάλλον μέσω του εξαιρετικά χαμηλού κόστους συντήρησης και της οικολογικής τους προέλευσης.

Αξίες που μας καθοδηγούν καθημερινά

Αρμονία με τη φύση

Χτίζουμε τα σπίτια μας με ξύλο, ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον οικοδομικά υλικά. Τα φυσικά, βιοδιασπώμενα υλικά θεωρούνται τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον και μια από τις πιο βιώσιμες επιλογές για νέες κατοικίες, με ένα από τα χαμηλότερα αποτυπώματα άνθρακα.

Αρμονία με τη φύση

Χτίζουμε τα σπίτια μας με ξύλο - ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον οικοδομικά υλικά. Τα φυσικά, βιοδιασπώμενα υλικά θεωρούνται τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον, μια από τις πιο βιώσιμες επιλογές για την κατασκευή ενός νέου σπιτιού και ένα από τα χαμηλότερα αποτυπώματα άνθρακα.

Ποιότητα

Η καλύτερη αξιολόγηση της δουλειάς μας είναι τα σχόλια των πελατών μας και τα κτίρια που κοσμούν τα αγροκτήματα και τους κήπους τους. Από έναν απλό σχεδιασμό carport μέχρι ένα ευρύχωρο καλοκαιρινό σπίτι, δίνουμε αρκετή προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε ένα ποιοτικό προϊόν. Επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, εκπαιδεύουμε συνεχώς και εφαρμόζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Μια ευχάριστη εμπειρία

Εκτιμούμε τους πελάτες μας, γι' αυτό και προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Είτε πρόκειται για μια διαβούλευση σχετικά με την κατασκευή μιας ξύλινης καμπίνας στο εξοχικό σας είτε για το σχεδιασμό ενός έργου κατοικίας από την αρχή, πάντα ακούμε, προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και απαντάμε σε κάθε σας απορία.

Ιστορία του Master's House