Γρήγορη παράδοση
Υψηλή ποιότητα
Σχόλια
0
Ευέλικτη πληρωμή
Βρείτε μας σε

Εξασφαλίζοντας την ποιότητα μόνωσης στα ξύλινα σπίτια.

Μονωμένα ξύλινα σπίτια: Πώς να εξασφαλίσετε ποιότητα μόνωσης;

Με την ταχεία αύξηση της ζήτησης για ξύλινα σπίτια, μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών μοντέλων έγινε διαθέσιμη στην αγορά. Ο ισχυρισμός ότι τα μονωμένα ξύλινα σπίτια δεν είναι κατάλληλα για διαβίωση τον χειμώνα δεν είναι πλέον δημοφιλής. Ως αποτέλεσμα, τα μονωμένα ξύλινα σπίτια επιλέγονται για μόνιμο τρόπο διαβίωσης συχνότερα.
Για να διασφαλίσετε ότι η μονωμένη καμπίνα κήπου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σε οποιαδήποτε εποχή, είναι απαραίτητο να φροντίσετε για τη σωστή μόνωση. Επομένως, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις βασικές συμβουλές - γιατί αξίζει να μονώσετε τις ξύλινες καμπίνες και πώς να προσαρμόσετε πλήρως το ξύλινο σπίτι σας για όλες τις εποχές.

Από τι αποτελείται η μόνωση ενός ξύλινου σπιτιού;

Δεν αποτελεί έκπληξη, όταν αρχίσετε να σκέφτεστε τη μόνωση του ξύλινου σπιτιού, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι η μόνωση των τοίχων του σπιτιού. Ωστόσο, αν και οι τοίχοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του εξωτερικού χώρου του σπιτιού, η μόνωση όλων των τμημάτων του ξύλινου σπιτιού πρέπει να είναι πλήρης – συμπεριλαμβανομένης της στέγης και του δαπέδου. Για μονωμένες ξύλινες καμπίνες, για να έχετε μια καλή εσωτερική θερμοκρασία και χαμηλούς λογαριασμούς θέρμανσης, θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στα παράθυρα και τις πόρτες. Οι δοκιμές μόνωσης που πραγματοποιήθηκαν από ειδικούς δείχνουν ότι αυτό το μέρος του σπιτιού θα μπορούσε να χάσει έως και το 25% και μερικές φορές ακόμη και το 30% της θερμικής ενέργειας.

Λαμβάνοντας υπόψη το θέμα της μόνωσης τοίχων, αξίζει να τονιστεί ότι η δυνατότητα μόνωσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πάχος των τοίχων. Για παράδειγμα, οι ξύλινες καμπίνες με τοίχους έως 34 mm είναι πιο κατάλληλες για καλοκαιρινή χρήση. Τα κτίρια με τέτοιους τοίχους δεν είναι προσαρμοσμένα να αντέχουν πρόσθετα φορτία που προκαλούνται από μονωτικές κατασκευές, επομένως δεν συνιστάται η μόνωση τέτοιων ξύλινων σπιτιών. Εν τω μεταξύ, εάν επιλέξετε ένα σπίτι με πάχος τοίχου 44 mm ή περισσότερο, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε εργασίες μόνωσης τοίχων.